• Wagenpark
  • aroTHERM VWL 2
  • Zonnepanelen Weishaupt
  • auroTHERM VFK 5
  • calorMATIC_VRC_470-8
  • Weishaupt ketel
  • ecoCOMPACT VCC 3
  • ecoTEC exclusive met Green iQ (4)
  • geoTHERM hybride VWL S-1

Ons bedrijf


Meer dan 40 jaar ervaring in centrale verwarming staat garant voor een uitstekende service. Bij ons kan u terecht voor de volledige uitwerking van een op maat gemaakte oplossing. Omdat de techniek niet blijft stilstaan investeren we veel tijd in opleidingen, zowel dag- als avondopleidingen, soms tot in het buitenland. Wij gaan mee met de tijd en zoeken het beste voor onze klanten. Hierdoor kunnen we u helpen met de modernste technieken zoals zonnepanelen, hoogrendements condensatieketels, vloerverwarming, ... alsook de klassieke verwarmingstoestellen. Door onze keuze van kwaliteitsmerken zoals Weishaupt, Vaillant, Radson en andere kunnen we u met een gerust hart, en met garantie, de perfecte afwerking leveren.

Logo I..C.S.We zijn eveneens een erkend lid van de Belgische Unie van Installateurs van Centrale Verwarming, Sanitair, Klimaatregeling en Aanverwante Beroepen (I.C.S) wat ons toelaat u nog beter te dienen. De liefde voor het vak is te merken aan de perfecte afwerking van onze diensten. De combinatie van kwaliteitsmateriaal en vakkennis is al jaren een succesformule !

Meer dan tweeduizend klanten kunnen getuigen over het betrouwbare werk van de firma. We hebben een eigen dienst na verkoop voor herstellingen en een onderhoudsdienst (op afspraak of volgens contract). Naast de vele privé-woningen werken we in appartementsgebouwen, gemeenten, OCMW, scholen, enz..

Ook onze burelen zijn uitgerust met de modernste technieken en een toonzaal. Ons informaticasysteem laat ons toe de klanten nauw op te volgen en de website geeft u een overzicht, met foto's, van gerealiseerde projecten.

U kan tijdens de kantooruren steeds bij ons terecht. U wordt er geholpen in zowel het Nederlands, Frans als Engels.
Voor dringende gevallen na de kantooruren of in het weekend en vakantie staan we ter beschikking via ons noodnummer

Historiek


We spreken over het jaar 1967 als de jonge Jean-Marie Vandevelde begon te werken bij Oil-therm als brander-monteur in het magazijn en op de werven. Na 10 jaar hard werken en vooral veel leren besloot Jean-Marie het op zijn eentje te proberen en begon hij te werken op de dag van 1 april 1976 (geen grap) als zelfstandige in de regio St Stevens Woluwe.

In 1980 verhuisde hij met zijn familie naar Wezembeek-Oppem, zijn geboortedorp, waar hij zijn eerste kantoor met magazijn opende. Omdat de zaken goed gingen en er plaats tekort was verhuisde hij in 1989 naar een ander adres in dezelfde gemeente. Hier beschikte hij over een groter kantoor en ruimer magazijn.

Zo vader zo zoon: in 1993 begon Dirk te werken voor zijn vader. In 1998 kwam Frederik erbij om de alsmaar grotere vraag op te volgen. In 2001 werd het bureau uitgebreid met extra ruimte om plaats te maken voor de eerste gasten.

Sinds 2006 werkt het bedrijf vanuit nieuwe kantoren in Steenokkerzeel met een magazijn van 220 m², ruimere burelen en een toonzaal.

Wagenpark

Vandevelde - Gorislaan 43 - 1820 Steenokkerzeel

tel: 02/731.21.74 - e-mail: info@vandevelde-zn.be

copyright ©2017 - Vandevelde
Ondernemingsnr: BE 0439 528 972
webdesign: Highgate'57